Microsoft Access 2013 License Open Government

Microsoft Access 2013 License Open Government
MFR # 077-06693

Availability: In stock

Microsoft Access is an information management tool that helps you store information for reporting and analysis
*Digital download, no hard copy will be shipped
Price ₹9,797.99
USB Backup for only ₹2,414.99
Call Us at +1 888-565-9142 or live chat for more info.

See what our customers have to say about us

anonymous

April 14, 2018

“Service was fast even during off hours when I was able to work on my home computer.”

See More

JohnWilderson

2018-04-22

CHEAPEST PRICING

“I looked into the website and I saw that it was the cheapest price of all online reseller of software. Great offers.”

See More

Jelo De Dios

April 20, 2018

World Class Technical Support

“Great service guys. Prompt, efficient and best of all fixed my Windows Server. Thanks, heaps.”

See More

pauewing

August 05, 2018

“Good pricing have used in the past and will again in the future.”

See More
What Save On IT offers to you
100% Genuine Software Downloads
Installation Guarantee or your money back!
24 / 7 Customer Support
  • Description
  • Features
  • System Requirements
  • Refund Policy
  • Faq

Microsoft Access 2013 License Open Government

Microsoft Access 2013 Licentie Open Overheid

Description: / Beschrijving:

Microsoft Access 2013 License Open Government

De Microsoft Open 2013 License Open Government helpt nieuwe aandacht te brengen in de wereld van apps. Een Access-webapp is een relatief nieuw type database waarmee u Access kunt samenstellen en deze informatie vervolgens kunt gebruiken en delen met uw teamleden als een SharePoint-app in een webbrowser.

Als u een app wilt maken, moet u het type gegevens selecteren dat u wilt bijhouden. Access maakt de databasestructuur compleet met weergaven waarmee u gegevens kunt toevoegen en bewerken. Bovendien zijn navigatie- en basisopdrachten ook ingebouwd; zodat je meteen je nieuwe app kunt gebruiken.

Open licenties zijn voornamelijk bedoeld voor kleine en middelgrote organisaties die niet meer dan 250 desktop-pc's hebben.

Klantbeoordelingen en feedback

Downloaden en uitvoeren in 15 minuten

"Ik weet niet zeker waarom er zoveel slechte beoordelingen zijn. Ik heb $ 50 minder betaald dan de website-kosten van Microsoft en alles gedownload in 15 minuten. Ik merkte een recensie op waarin stond dat dit product voor een bepaald bedrijf is en dat alleen medewerkers van dat bedrijf het kunnen gebruiken. Ik heb het gevoel dat veel van de negatieve reviews hier dezelfde mensen zijn die alles wat "Microsoft" gerelateerd is bashen. Gedownload zonder problemen, en ik heb ook word en outlook geprobeerd. Alles werkt goed. De nieuwe interface ziet er beter uit dan de vorige versies. Ik heb Windows 10 op mijn nieuwe computer, dus misschien maakte dat de download en het gebruik eenvoudiger dan sommige van de andere reviewers. Blij dat ik zei dat ik geen van de problemen had die anderen beweren en bespaarde $ 50 om mee te starten! "- Ken

MS Home en Business-functies perfect

"Ik las veel recensies over het kopen van MS-software van een derde partij en concludeerde dat de veiligste manier om fraude te voorkomen, te maken had met de aankoop van PKC (productsleutelkaart) en voldoen aan Amazon. Ik heb het pakket meteen bij ontvangst teruggestuurd, maar kon de besparingen en verleiding om te activeren niet weerstaan. Vóór de aankoop lees ik verschillende soorten klachten. Ja, er zijn een aantal lowlifes die valse software en / of eerder geladen software verkopen (in de meeste gevallen kun je het 25-tekennummer alleen voor één gebruiker gebruiken), dus doe je huiswerk en lees de recensies van de verkoper en de details van de verkoop. Met dit gezegd, ik wed dat de meerderheid van de MS-softwareklachten te maken hebben met een gebrek aan begrip van hun individuele omstandigheden (computer en geladen software), met name bij het upgraden van een oudere versie van MS-software. Van wat ik heb gelezen, als je een upgrade leest over je specifieke situatie (eerder geladen software) en goed leest voordat je installeert.

Ik denk dat mijn omstandigheid waarschijnlijk de ideale situatie was. Ik begon met de nieuwe Surface Pro 3 van mijn vrouw, geen MS Office-software geladen, ik ging naar [...], voerde de productcode van 25 tekens in, klikte op volgende, hield mijn adem in en voila, de download begon. De download duurde ongeveer 2 uur en alles lijkt soepel te werken. Ik zal het opnieuw bijwerken, maar vanaf nu konden we niet gelukkiger zijn met deze aankoop, die werd verkocht door "Callofdeals." Ik ging terug om nog 2 PKC's te kopen, maar Amazon leidde me door naar een andere verkoper ??? In ieder geval geweldige aankoop ervaring.

Vergeet niet dat als u een upgrade uitvoert, ik begrijp dat u eerdere versies van MS Office moet verwijderen, zelfs de trailversie. En als het geheugen goed is, zeiden sommige overstuur gebruikers dat ze add-on MS-software moesten verwijderen, dat zou me ook irriteren, als dit het geval is, heb je hopelijk nog steeds je add-on-schijf (Access, Publisher, enz.). Neem mijn woord niet op, ik weet genoeg om ons systeem operationeel te krijgen, doe je eigen onderzoek, ik hoop dat dit helpt. "- Dennis Camara

Uitstekende technische ondersteuning

"Ik woon niet in de VS, dus toen ik de sleutel aanvankelijk probeerde te installeren, kreeg ik een bericht dat het niet geldig was in mijn land. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg onmiddellijk hulp. De sleutel was eenvoudig te installeren en de programma's werken perfect. "- Karenp1960

Laatste gedachten

Voor personen die werken in de overheidsdomeinen van het leven, kunnen ze de noodzaak begrijpen om op een tijdige en redelijke manier informatie te kunnen verzamelen en geven. Dit is precies wat Microsoft Access 2013 License Open Government-software zal doen voor uw overheidstaken.

Informatie verzamelen was nog nooit zo eenvoudig en met deze software kunt u niet alleen gegevens effectief opslaan, maar ook samenwerken met anderen met dezelfde informatie.

Features: / Functies:

Voordelen van Open License omvatten:

 

• kortingen op de verkoopprijs van software
• Zowel rechten als machtigingen kunnen bijhouden met behulp van online hulpmiddelen
• implementeer de app op meerdere machines en verkrijg rechten voor het overdragen van licenties van de ene computer naar de andere.

Platforms van Microsoft Access 2013 License Open Government

 

Toegang tot uw gegevens

Met Access 2013 kunt u verbinding maken, beheren en de gegevens analyseren die zowel lokaal als in externe databases worden opgeslagen. Het importeren van informatie is een stuk eenvoudiger en komt van:

• Toegang tot desktop-databases
• Excel
• ODBC
• tekstbestanden
• Deel punt

 

Een app bouwen

Als u de SharePoint-server als host gebruikt, kunt u een gepolijste, browsergebaseerde database-app bouwen. Onder deze app kunt u Access-apps gebruiken om u de beste prestaties en gegevensintegriteit te bieden. Met Access 2013 kunt u nog steeds vanuit het niets traditionele desktop-databases maken.

Nieuwe tabelsjablonen

U kunt snel tabellen aan uw app toevoegen met behulp van de vooraf ontworpen tabelsjablonen. Of u nu taken bijhoudt, zoekt naar het sjabloon Taken of op een item klikt, het wordt relatief eenvoudig om deze sjabloon te ontwerpen (vooral in vergelijking met andere software).

Gemakkelijke organisatie

Toegang tot apps bespaart u ook de moeite om weergaven, schakelborden en andere elementen van de gebruikersinterface (UI) te bouwen. Tabelnamen worden nu aan de linkerrand van het venster weergegeven en de weergaven voor elke tabel worden bovenaan weergegeven. Alle apps hebben een vergelijkbare navigatiestructuur, waardoor het voor mensen veel gemakkelijker is om te leren en om te schakelen tussen apps. U hebt ook het voordeel dat u altijd meer aangepaste weergaven toevoegt naast de weergaven van de app.

Licentie van Microsoft Access 2013 License Open Government

 

• Ondersteunt 1 gebruiker / 1 apparaat
• Digitale levering / geschatte levertijd van 5 tot 7 werkdagen
• Werkt op Windows
• 1 installatie
• Licentie verleend voor thuis- en commercieel gebruik
• Open Gov-licentieverlening

 

  • Save On It
  • Product Reviews
Reviews
5 Stars
4 Stars
3 Stars
2 Stars
1 Stars
0000-00-00 00:00:00

I just purchase Microsoft Office and for the price you can't beat it.

0000-00-00 00:00:00

Just purchased my second product from this company. The first one was easy, reasonable price and so far so good. Trying for a second.

0000-00-00 00:00:00

Ordering was quite easy...now for installing and setting up!

0000-00-00 00:00:00

Really have not done anything yet

0000-00-00 00:00:00

It was simple and easy to do.

1 Reviews
0
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0

Access 2013 System Requirements

These are minimum system requirements for installing Microsoft Access 2013 License Open Government

PLATFORM SUPPORTED: Windows
• OPERATING SYSTEMS SUPPORTED: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
• MINIMUM HARD DRIVE SPACE: 2.5 GB
• MINIMUM MEMORY: 1 GB
• MINIMUM PROCESSOR SPEED: 1.5 GHz

Shipping & Returns

RETURN POLICY

SaveOnIt strives to provide our customers with excellent assistance and to provide them with fair return services. To ensure our customers are satisfied with the product(s) they order, we offer two different types of product guarantees.

1. Physical Goods Product Guarantee:

All Physical goods have a 30 day Money Back Guarantee, given that the licenses are not activated per Microsoft’s EULA policy. Within 30 days of delivery, SaveOnIt will refund the full amount, minus the cost of shipping, on new, unopened items. Before returning any physical product, you must obtain authorization by contacting us by email at sales@saveonit.com or phone at +1 888-565-9142.

SaveOnIt will pay the return shipping for incorrect or defective items for any Save on It Software shipping error. This estimate includes the shipping time back to our company, an authorization check, and refund processing. Refunds can only issued in the form of the original method of payment. If you receive an incorrect or defective item due to an error on our part and would like a replacement, SaveOnIt will pay the return shipping price for the incorrect item and ship the correct item out to the customer via upgraded shipping.

2. Electronic and Digital Goods:

For electronic delivery, SaveOnIt will process the product/license key through manufacturer verification to make sure the product has not yet been activated or tampered with, If the products have never been activated Saveonit.com will activate your purchase 100% without any fees or any other charges.

If you are a Saveonit.com customer and have bought a product key with us, you are protected by our Lifetime Product Warranty, which means your Digital licenses are 100% guaranteed for life to remain activated for the PC/MAC you have bought them for. If somehow your license has any issues get in touch with us via Live chat or Sales@saveonit.com and we’ll give you a replacement for your product immediately.

If you have not activated your products and would like to return your products, we will make sure the products are not tampered with, and refund you 100% of your purchase For Immediate refund inquiries please contact - sales@saveonit.com or phone at +1 888-565-9142.

Refund Processing time

Customers can expect to receive a refund within 10 Business days.

Microsoft Office 365 - Non-Refundable! We are unable to send these keys back to Microsoft so we cannot refund any Office 365 purchases requires 30 day notice of cancellation.

Saveonit.com has a strict policy against defective goods being sent to our customers if you feel you have received any defective physical or digital product please contact us immediately on sales@saveonit.com or phone at +1 888-565-9142, we will refund or replace 100% of your purchase no questions asked.

SHIPPING

We can ship to nearly any address in the world. Note that there are restrictions on some products, and some products cannot be shipped to international destinations. When an order is placed online or through our customer service department, the estimated time frame for delivery is based upon several factors, including the destination, shipping method, and when the order was placed.
Most products ship same day. Here are estimated processing and delivery time frames for each shipping method:

  • Ground: 1-2 days processing time. 4 - 10 Business days for delivery.
  • Express Saver: 1-2 days processing time. 2 - 3 Business days for delivery.
  • Standard Overnight: 1-2 days processing time. 1 Business day for delivery.

Please keep in mind that these times are an estimation. Depending on product availability, it is possible your product may arrive on a sooner date.

ELECTRONIC DELIVERY

If you purchase your product(s) and it states they have an electronic delivery method or download, you will receive the required product/license key by email the same day your order is confirmed.

FAQ

As soon as your payment is successfully processed, you will receive a download link for your product and a product key. This process is usually between 15-20 minutes, if your order is delayed long than this please check the online account you have created on the site at the time of checkout.

The license for your product is a lifetime (perpetual) license. You may be required to purchase a new license with a new version of the product. In some cases, you might be eligible for an upgrade license that will allow you to upgrade at a discount price.

You can transfer your software to another computer that belongs to you, but this can only be done once every 90 days (exceptions can be made for hardware failure). The computer you transferred to becomes the licensed computer.

Yes, if you are the original licensed user, you may transfer your product license to another user. You must make sure the new user reads and agrees to the terms of the licence agreement before transfer. Before transferring the license to another computer, you must remove it from the current licensed computer.

With the exception of Office 365, your software can only be installed on one PC or Mac at a time.

We are an authorized licensed reseller of genuine Microsoft products. We purchase these products in bulk, which allows us to pass the savings on to our valued customers.

There is no time limit on software installation. You can install it immediately or wait until you purchase a computer. The product and license key will always be valid.

Yes, all of our products are full versions of genuine Microsoft products with legitimate license keys.

We are here to help you with your order and installation every step of the way

Call our customer support team 24/7 at +1 888-565-9142 to get started! Chat with us now

 Why choose Save on it?

So if you’re looking for genuine Microsoft software at the cheapest price – complete with 24/7 technical support and advice – you’re in the right place. READ MORE
Product Image

Microsoft Access 2013 License Open Government

₹9,797.99 | In Stock Want it Now? Order and receive your download instantly.